Ga jij ons team versterken?

Bij MKR werk je in een gezellig maar fanatiek team. Jouw achtegrond, aanwezigheid en energie dragen bij aan het succes van MKR.

Werken bij MKR

We werken met een team van zo’n 20 mensen voor onze verschillende klanten. Denk aan The Production Factory, Semmel Concerts en meer mooie bedrijven. MKR crew is al meer dan 50 jaar leverancier van crewsupport in de eventementenbranche.

We hebben verschillende vacatures voor mensen met een technische ambitie. Je leert op het werk de fijne kneepjes van het vak. Werken bij MKR is niet moeilijk, maar je moet net even weten hoe het in elkaar zit.

Podium gerelateerd
Licht gerelateerd

Klaar voor een nieuwe uitdaging bij MKR?

Bij MKR staan passie en professionaliteit centraal. Als deel van een dynamisch team van experts krijg je de kans om te werken voor vooraandstaande namen in de evenementenbranche. Met meer dan 50 jaar ervaring in crewsupport bieden wij een unieke leeromgeving waar je de diepte van het vak leert kennen.
Ben jij gedreven en klaar om je technische kennis naar een hoger niveau te tillen? Dan is MKR jouw volgende stop. Sluit je aan en beleef elke dag als een nieuw avondtuur in de wereld van evenementen. 

Onze vacatures

Lichttechnicus
Licht
Stagehands
Podium
Layerbouwer
Podium
Standbouwer
Podium
LED/Video technici
Licht
Sitecrew
Podium

Ontvang updates

Ontvang de droombaan in
jouw mail!

Meld je aan voor een job-alert en krijg per e-mail bericht zodra de nieuwste vacatures beschikbaar komen!