Vacature Layherbouwer

Layherbouwer

Ben jij een gedreven professional met ervaring in het bouwen met Layher-systemen? MKR Nederland biedt een opwindende kans voor een ervaren en deskundige Layhetbouwer om ons team van evenementen specialisten te versterken. Als Layhetbouwer bij MKR Nederland speel je een cruciale rol bij het creëren van solide structuren voor indrukwekkende evenementen.

Over ons

MKR Nederland heeft een uitstekende reputatie als toonaangevend evenementenbedrijf met een focus op innovatie en hoogwaardige producties. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onvergetelijke evenementen die de normen verleggen. Met een team van gepassioneerde professionals streven we ernaar om bij elk evenement een blijvende indruk achter te laten.

Functieomschrijving

Als Layherbouwer bij MKR Nederland ben je verantwoordelijk voor het bouwen en monteren van Layher-constructies voor diverse evenementen. Je hebt uitgebreide ervaring met het Layher-systeem en begrijpt hoe je solide en veilige structuren kunt creëren voor podiums, tribunes en andere evenementenruimtes. Je bent een teamspeler en werkt nauw samen met verschillende teams om de visie van onze klanten te realiseren.

Verantwoordelijkheden

Profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de solide basis van onze evenementen? Solliciteer nu als Layherbouwer bij MKR Nederland en laat ons zien hoe jouw ervaring en expertise kunnen bijdragen aan de constructieve kant van evenementen.

Festival