Vacature LED/Video Technicus

LED/Video Technicus

Ben jij een technisch genie met een passie voor het creëren van visuele meesterwerken? Bij MKR Nederland hebben we een opwindende kans voor een ervaren en deskundige LED/Video Technicus om ons team van evenementen specialisten te versterken. Als LED/Video Technicus bij MKR Nederland speel je een cruciale rol bij het leveren van adembenemende visuele ervaringen voor diverse evenementen.

Over ons

MKR Nederland is een gerenommeerd evenementenbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak en topkwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van onvergetelijke evenementen die de verwachtingen overtreffen. Met een team van gepassioneerde professionals streven we ernaar om magie toe te voegen aan elk evenement dat we realiseren.

Functieomschrijving

Als LED/Video Technicus bij MKR Nederland ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, opzetten en bedienen van geavanceerde LED- en videosystemen. Je hebt uitgebreide ervaring met diverse apparatuur en begrijpt hoe je visuele content kunt integreren om de gewenste sfeer en impact te creëren. Je werkt nauw samen met ons technische en creatieve team om visuele concepten tot leven te brengen.

Verantwoordelijkheden

Profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de visuele pracht van onze evenementen? Solliciteer nu als LED/Video Technicus bij MKR Nederland en laat ons zien hoe jouw technische vaardigheden en creatieve visie kunnen bijdragen aan de visuele beleving van onze evenementen.

Lasers