Vacature Lichttechnicus

Lichttechnicus

Ben jij een gepassioneerde lichttechnicus die klaar is om de spotlight te stelen? Bij MKR Nederland hebben we de perfecte kans voor een getalenteerde en enthousiaste lichttechnicus om ons team te versterken. Als lichttechnicus bij MKR Nederland krijg je de mogelijkheid om je creativiteit en technische vaardigheden te combineren om onvergetelijke evenementen te creëren. 

Over ons

MKR Nederland is een vooraanstaand evenementenbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve benadering en hoogwaardige producties. We zijn gespecialiseerd in het leveren van uitzonderlijke evenementen ervaringen die de verwachtingen overtreffen. Met een team van toegewijde professionals streven we ernaar om magie te brengen in elk evenement dat we aanraken.

Functieomschrijving

Als lichttechnicus bij MKR Nederland speel je een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer en ambiance voor onze evenementen. Je werkt samen met ons creatieve team en bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, opzetten en bedienen van de lichtapparatuur. Je begrijpt hoe licht kan worden gebruikt om emoties op te roepen, verhalen te vertellen en de juiste visuele impact te creëren. Je hebt ervaring met een breed scala aan verlichtingsapparatuur en kunt effectief werken binnen de technische aspecten van live evenementen. 

Verantwoordelijkheden

Profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de magie achter onze evenementen? Solliciteer nu als lichttechnicus bij MKR Nederland en laat ons zien hoe jij met licht een verhaal vertelt dat mensen nooit zullen vergeten.

Lichtpaneel