Vacature Standbouwer

Standbouwer

Heb jij een passie voor het creëren van unieke en opvallende stands? Bij MKR Nederland bieden we een boeiende kans voor een vaardige en creatieve standbouwer om ons team te versterken. Als standbouwer bij MKR Nederland speel je een essentiële rol bij het ontwerpen en bouwen van indrukwekkende stands voor diverse evenementen.

Over ons

MKR Nederland staat bekend als een vooraanstaand evenementenbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve aanpak en hoogwaardige producties. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van onvergetelijke evenementen die de verwachtingen overtreffen. Met een team van toegewijde professionals streven we ernaar om magie te brengen in elk evenement dat we aanraken.

Functieomschrijving

Als standbouwer bij MKR Nederland ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en opzetten van opvallende stands die de merkidentiteit en boodschap van onze klanten weerspiegelen. Je hebt een scherp oog voor detail en begrijpt hoe je materialen, kleuren en vormen kunt combineren om een gedenkwaardige stand te creëren. Je werkt nauw samen met ons creatieve team om de visie van onze klanten tot leven te brengen.

Verantwoordelijkheden

Profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan het visuele aspect van onze evenementen? Solliciteer nu als Standbouwer bij MKR Nederland en laat ons zien hoe jouw creativiteit en technische vaardigheden kunnen bijdragen aan het succes van onze stands.

 
Lasers