Vacature Sitecrew

Sitecrew

Ben jij een echte teamspeler die gedijt in een dynamische evenementen omgeving? MKR Nederland biedt een boeiende kans voor een gemotiveerde en veelzijdige Sitecrew om ons team te versterken. Als Sitecrew bij MKR Nederland speel je een essentiële rol bij het opzetten, faciliteren en afbouwen van diverse evenementen, waarbij je ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Over ons

MKR Nederland staat bekend als een toonaangevend evenementenbedrijf met een reputatie voor innovatie en topkwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van unieke evenementen-ervaringen die de verwachtingen overtreffen. Met een team van toegewijde professionals streven we ernaar om bij elk evenement een blijvende indruk achter te laten.

Functieomschrijving

Als Sitecrew bij MKR Nederland ben je de ruggengraat van onze evenementen. Je bent betrokken bij het opzetten van apparatuur, het inrichten van ruimtes, het assisteren bij technische aspecten en het zorgen voor een gestroomlijnde uitvoering. Je werkt nauw samen met diverse teams om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is, van begin tot eind.

Verantwoordelijkheden

Profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons team en achter de schermen bijdragen aan het succes van onze evenementen? Solliciteer nu als Sitecrew bij MKR Nederland en laat ons zien hoe jouw inzet en veelzijdigheid ons team kunnen versterken.

Party