Vacature Stagehand

Stagehand

Ben jij klaar om de schakel te zijn die achter de schermen alles laat draaien? MKR Nederland biedt een opwindende kans voor een gemotiveerde en hand-on stagehand om ons evenemententeam te versterken. Als stagehand bij MKR Nederland speel je een essentiële rol bij het creëren van naadloze en onvergetelijke evenementen. 

Over ons

MKR Nederland staat bekend als een toonaangevend evenementenbedrijf met een reputatie voor innovatie en topkwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het leveren van buitengewone evenementen ervaringen die verwachtingen overtreffen. Met een team van gepassioneerde professionals streven we ernaar om bij elk evenement een blijvende indruk achter te laten.

Functieomschrijving

Als stagehand bij MKR Nederland speel je een vitale rol bij het faciliteren van een vlekkeloze uitvoering van onze evenementen, Je werkt samen met verschillende teams en bent verantwoordelijk voor diverse taken, van het opzetten van apparatuur en decorstukken tot het assisteren bij technische aspecten tijdens live-optredens. Je bent hands-on, proactef en zorgt ervoor dat alles achter de schermen soepel verloopt.

Verantwoordelijkheden

Profiel

Wat bieden wij

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de magie achter onze evenementen? Solliciteer nu als stagehand bij MKR Nederland en laat ons zien hoe jouw inzet en hands-on aanpak ons team kunnen versterken.

Party